Bitcoin prijs

Bitcoin (BTC) prijs kan flink stijgen in 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Na het hoogste punt ooit van Bitcoin (BTC) in 2017 van maar liefst $20.000, is de vraag nog altijd: wat gaat de Bitcoin prijs na de halvering in mei doen? Veel mensen in de cryptowereld verwachten dat BTC op zijn minst weer richting het hoogste punt van 2017 zal stijgen.

Verschillende cryptocurrency handelaren hebben ook deze maand weer een Bitcoin prijsvoorspelling gedaan. Iedereen had in ieder geval dezelfde mening. De Bitcoin prijs zal dit jaar boven de $10.000 uitkomen. De volgende persoon gaf zelfs aan dat de prijs naar $100.000 kan stijgen.

Bitcoin Macro

Cryptocurrency handelaar Macro zei het volgende:

Mensen onderschatten hoe snel BTC zal gaan van $20k naar $50k en vervolgens $ 100k. De meeste nieuwe mensen hebben nog nooit een volledige bullmarkt gezien. Ze hebben geen idee hoeveel BTC zal pompen als het echt op gang komt!.

https://twitter.com/BTC_Macro/status/1223676792348848134

Cryptowolf

Volgens trader CryptoWolf ziet de Bitcoin prijs er voor 2020 positief uit. Hij zei het volgende in een tweet:

Dit zou het bullish scenario voor 2020 kunnen zijn”.

Bron: Twitter

Crypto Michaël

Voor de bekende cryptocurrency handelaar CryptoMichaël ziet de BTC koers er ook nog steeds bullish uit. Hij verwacht dat de BTC prijs minimaal kan uitbreken naar de $10.500.

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN