Coinbase Europa

Coinbase breidt bewaarservice uit via nieuwe eenheid in Dublin, Ierland

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Coinbase breidt zijn institutionele bewaaractiviteiten uit via de lancering van een nieuwe eenheid, genaamd Coinbase Custody International, in Dublin, Ierland. Dit volgens een persbericht die op woensdag 29 januari gedeeld werd.

Coinbase lanceerde Coinbase Custody in 2017 voor institutionele beleggers zoals hedgefondsen en family offices. Sinds de lancering heeft Coinbase ruim $7 miljard aan beheerd cryptocurrency-activa, mede dankzij de overname van Xapo.

De nieuwe eenheid

Coinbase Custody heeft tot op heden ook al de Europese markt bediend, inclusief klanten in het VK, Zwitserland, Duitsland en Nederland. Het doel van de internationale lancering is om beter te voldoen aan de behoeften van klanten in de regio.

Coinbase zei zelf het volgende hierover:

“Onze internationale lancering is bedoeld om te voldoen aan de eisen van institutionele beleggers in Europa en daarbuiten. Europa is ons snelst groeiende geografische segment en onze internationale lancering is een direct gevolg van de vraag van klanten. Door onze diensten aan te bieden vanuit dezelfde regio waar onze klanten zich bevinden, is het ons doel dat zij zullen profiteren van een grotere juridische en regelgevende duidelijkheid.”

Daartoe zou het bedrijf meer activa- en stakingdiensten kunnen ondersteunen voor meer activa buiten Tezos, merkte een woordvoerder van het bedrijf op.

De uitbreiding naar Europa volgt een soortgelijke beweging in december 2019 door zijn rivaliserende Fidelity Digital Assets, die bewaarservices voor Bitcoin (BTC) biedt.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN