Google Cryptocurrencies

Google verwijdert populaire Bitcoin spel uit play store

Google heeft onlangs een Bitcoin (BTC) spel met 800.000 gebruikers uit de Google Play-appstore verwijderd. Het spel genaamd ‘Bitcoin Blast‘ zou naar verluidt gebruikers bedriegen en misleiden. Echter hebben de developers nooit antwoord gekregen wat het spel precies misleidde.

Het puzzelspel dat gebruikers beloont met Bitcoin-inwisselbare loyaliteitspunten werd op 20 januari verwijderd. De Android-versie van de game was sinds mei 2019 live in de Play Store. Met 800.000 gebruikers, 20.000 beoordelingen en 13.000 geschreven beoordelingen, was het spel zo populair dat het op de eerste plaats stond tussen zoekopdrachten met ‘Bitcoin beloningen’.

“We hebben hard gewerkt om te proberen waar we waren”, zei CEO Amy Wan over het vijfpersoonsteam.

Het ging eigenlijk fout nadat het team een update van het spel had doorgevoerd. In de update zaten nieuwe marketing tag lines, zoals ‘verdien gratis Bitcoin en cash gratis Bitcoin uit’. CEO Wan gaf aan dat het de huidige app-ervaring beter weerspiegelde, maar Google dacht hier anders over en vatte het op als ‘misleidende praktijken’.

Het team weet nu niet goed hoe het verder moet met toekomstige updates; Wan zei dat ze nog steeds niet weten wat er moet veranderen. Ze voegde eraan toe:

“Zolang we niet weten wat Google misleidend vindt aan het spel, kunnen we niet ophouden met ‘misleidend zijn’. We kennen het spel goed en Google besteedt misschien maar een minuutje aan het herzien ervan.”

Een Google Play Store-woordvoerder heeft momenteel nog niet gereageerd op de verwijdering van de app. Mocht dit gebeuren dan zullen we jullie op de hoogte brengen! Ben je op zoek naar een onafhankelijke gids voor de beste Bitcoin-casino’s voor crypto? Kijk dan op BTCGOSU.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN