De Bitcoin koers staat op het punt te ontploffen?

Volgens de onderstaande Twitter-accounts staat de Bitcoin (BTC) koers op ontploffen. Dit volgens een artikel dat vandaag op NewsBTC verscheen.

@themooncarl

Volgens het Twitter account The Moon, heeft de hash-snelheid van Bitcoin een nieuwe recordhoogte bereikt met meer dan 123.001.832 TH/s.

Dit, beweert hij, is een duidelijk teken dat BTC “schreeuwt om een ​​enorme bullrun die naar de halvering leidt”, verwijzend naar het evenement waardoor Bitcoin een 50% reductie van de blockbeloning zal gaan zien, wat zal resulteren in een afname van 50% van de inflatie.

Dit komt kort nadat de moeilijkheid van Bitcoin, hoe moeilijk het is om blocks te minen, een sterke stijging doormaakte, waarmee het idee werd bevestigd dat miners bullish de halvering in gaan. Dit zou op zijn beurt, op de lange termijn, een sterke prijsstijging moeten ondersteunen.

@CryptoKea

Analist CryptoKea merkte op dat trends voor de zoekterm “Bitcoin kopen” zijn hoogste punt in zeven maanden heeft bereikt, het hoogste sinds juni 2019. Meer specifiek heeft de statistiek een “10” op lange termijn bereikt, op een schaal van 100.

Telkens wanneer een “10” -score gezien werd voor deze term, bevond de cryptocurrency zich op een belangrijk buigpunt.

Toen bijvoorbeeld een “10” werd gezien in november 2013, betekende dit een top op de lange termijn voor een BTC-bullmarkt, die de cryptocurrency naar boven de $1.000 bracht. En in 2017 betekende het de start van een exponentiële bullrun, die BTC van minder dan $3.000 naar $20.000 bracht.

De nieuwste Google Trends “10”, zei Kea, markeert waarschijnlijk het begin van een parabolische aanloop die de prijzen veel hoger zal brengen dan $14.000.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!