eToroX

Betalingsplatform haalt $80 miljoen op van SBI Group, Visa en andere investeerders

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Betalingsplatform Currencycloud heeft $80 miljoen aan financiering opgehaald van SBI Group, Visa en andere investeerders. Het kapitaal dat is opgehaald wordt gebruikt om de positie als marktleider te versterken in grensoverschrijdende betalingen. Dit werd bekendgemaakt in een persbericht op 27 januari.

Ook International Finance Corporation, BNP Paribas en Siam Commercial Bank hebben deelgenomen aan de financiering. Colleen Ostrowski, senior vice president en penningmeester van Visa Inc, zal toetreden tot het bestuur.

Mike Laven, CEO van Currencycloud zei het volgende:

“Currencycloud kijkt opnieuw hoe geld rond de wereldeconomie stroomt en neemt dit op in platforms van de toekomst. Waardeoverdracht wordt snel de nieuwste laag in de moderne technologiestapel en Currencycloud is gepositioneerd om de infrastructuur te bieden om dit mogelijk te maken.

Met deze nieuwe strategische investeerders zijn we goed geplaatst om de go-to provider te zijn voor de volgende golf van Fintech-innovatie”

Met het oog op de toekomst zal het betalingsplatform integratie met belangrijke softwareplatforms toevoegen en alternatieve betaalmethoden aan zijn productaanbod toevoegen, zoals mobiele portefeuilles, directe betalingen en kaarten.

Colleen Ostrowski, SVP en penningmeester bij Visa zei het volgende over de samenwerking:

“Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van de raad van bestuur van zo’n opwindend technologiebedrijf. Currencycloud geeft een nieuwe vorm aan de manier waarop de platforms van de toekomst geld over de hele wereld verplaatsen.

Het is een enorm potentieel voor het bedrijf om verdere innovatie in de grensoverschrijdende betalingssector te stimuleren.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN