Altcoin analyse

Altcoins: welke kant gaan we op?

In de afgelopen maand hebben verschillende altcoins zich positief bewezen. Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) en Stellar Lumens (XLM) zijn met minimaal 10% t/m 30% gestegen. Daarnaast is de totale cryptocurrency market cap met meer dan 20% gestegen vanaf 26 december 2019 volgens cijfers van CoinMarketCap.

Bron: CoinMarketCap

De belangrijke vraag luidt nu als volgt: stijgen we door of zakken we naar beneden?

We hebben verschillende cryptocurrency analisten erbij gehaald om te delen wat zij precies denken over wat altcoins de komende tijd gaan doen.

Brave browser

Mr Chief

Cryptocurrency trader Mr. Chief keek recent naar de grafieken van vier altcoins: Ethereum, Ripple, Litecoin en Stellar Lumens. Tot zijn verbazing zag hij niks bullish op de grafieken, maar was hij juist bearish. Hij zei het volgende in een tweet:

Sorry jongens, noem me de ultieme pessimist, maar ik zie niets bullish met betrekking tot deze belangrijke alts. Mogelijk een $XRP-bounce, maar alles ziet er anders slecht uit.

Ethereum (ETH) grafiek:

Bron: Twitter

Litecoin (LTC) grafiek:

Bron: Twitter

Stellar Lumens (XLM) grafiek:

Bron: Twitter

Ripple (XRP) grafiek:

Mr Chief was enigszins nog wel een klein beetje positief over Ripple. Dit omdat hij denkt dat XRP nog een bounce omhoog kan maken.

Bron: Twitter

Crypto Michaël

Ook de bekende cryptocurrency handelaar CryptoMichaël nam Ethereum onder de loep. In tegendeel tot Mr Chief ziet hij wel potentie voor ETH om te stijgen. Dit met een minimaal percentage van 20%.

Bron: Twitter

CryptoWolf

Trader CryptoWolf hield de Bitcoin en Ethereum grafieken naast elkaar. Wat je dus ziet is dat ETH de weg van BTC volgt. De twee cryptocurrencies die vanaf het ontstaan behoorlijke rendementen hebben gezien.

Bron: Twitter

Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Binance

Wat denken jullie? Denken jullie dat we nog een daling gaan zien of gaan we toch omhoog? Laat het ons weten op onze socials!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie