XRP koers

Eerste BitPay handelaar die Ripple (XRP) accepteert

BitPay, een Bitcoin (BTC) betalingsverwerker, heeft de lancering van Ripple (XRP) betalingen en grensoverschrijdende overboekingen aangekondigd. Dit meldde globenewswire op 21 januari.

De blockchain betalingsreus werkte samen met Ripple ontwikkelaarsplatform Xpring om de integratie te voltooien. De betalingsverwerker heeft ook ondersteuning voor XRP toegevoegd aan de BitPay Wallet app.

Volgens de CMO van BitPay, Bill Zielke, kunnen BitPay-verkopers over de hele wereld nu XRP accepteren zonder aanvullende integratie. Zielke zei:

“Met de toevoeging van XRP blijft BitPay het vermogen van consumenten uitbreiden om transacties in de valuta naar keuze uit te voeren. Daarnaast geven we verkopers nieuwe bekendheid aan een groot aantal loyale XRP-gebruikers die de acceptatie in de praktijk willen stimuleren.”

Gifting platform provider eGifter, een innovator op het gebied van digitale cadeaukaarten en een vroege gebruiker van Bitcoin, wordt een van de eerste verkopers die XRP accepteert.

De CEO van eGifter zei het volgende:

“We zijn verheugd om XRP toe te voegen als een betalingsoptie op het eGifter-platform. en we verwelkomen XRP early adopters op dezelfde manier zoals we dat met Bitcoin deden in 2014.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie