Ripple

Ripple’s partner MoneyGram werkt samen met grote partij in Abu Dhabi

MoneyGram, een van de strategische partners van Ripple (XRP), heeft onlangs een deal gesloten met de in Abu Dhabi gevestigde financiële dienstverlener Luli Financial Holdings. Het bedrijf uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft wereldwijd meer dan 200 vestigingen. Dit meldde Times Of Oman op 20 juli.

Wat gaat er precies gebeuren?

Lulu Money zal het MoneyGram API-aangedreven platform gebruiken om toegang te krijgen tot toonaangevende consumentgerichte mogelijkheden en het wereldwijde netwerk verder te ontwikkelen.

De nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat de aanwezigheid van beide bedrijven uitgebreid wordt in de regio Azië-Pacific en Oman. Op dit moment is de overboeking naar Oost-Azië goed voor $149 miljard. Verwacht wordt dat de overboekingen de komende jaren toenemen.

Ripple en MoneyGram

Ripple heeft vorig jaar een 2-jarige strategische deal weten te sluiten met MoneyGram. Dit is één van ’s werelds grootste betalingsverwerkers. 

Meningen CEO’s

Adeeb Ahmed, Managing Director van Lulu Financial Group, zei het volgende over de samenwerking:

“Deze partnerschap zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop de regio zijn grote aantal overmakingen beheert, unieke diensten op de markt brengt, de manier verandert waarop mensen digitale transacties en overmakingen benaderen.

Wij geloven dat dit een nieuw tijdperk markeert voor digitale geldovermakingen en overmakingen in de Azië-Pacific regio en de wereld.”

Alex Holmes, de CEO van MoneyGram, gaf opnieuw het belang van digitalisering aan en zei:

“Lulu Money heeft een belangrijke impuls gegeven om zijn geldovermakingsactiviteiten te digitaliseren via dit partnerschap. MoneyGram kijkt ernaar uit om met hen samen te werken om nieuwe innovatieve producten en diensten te creëren die ons digitale bereik vergroten en financiële inclusie naar klanten in de Azië-Pacific markt brengen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie