Deze bullish Bitcoin voorspellingen voor 2020 moet je zien

Verschillende analisten hebben een positieve kijk op Bitcoin (BTC) voor 2020. Zo werden er meerdere voorspellingen op Twitter gepubliceerd.

Mike Novogratz

Bitcoinfanaat en CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, maakte zijn Bitcoin voorspelling voor 2020 kenbaar. Hij zei dat Bitcoin over de $12.000 zal eindigen, maar gaf niet aan wat de BTC koers tegen het einde van 2020 zal zijn. Daarnaast deed hij nog enkele andere voorspellingen die niet te maken hadden met Bitcoin.

Mike Novogratz deed eerder al een Bitcoin voorspelling voor 2021. Tijdens een gesprek met CNN op de SALT-conferentie in Las Vegas, zei Novogratz dat de Bitcoin koers in dat jaar $20.000 zal zijn.

Alistair Milne

Alistair Milne, CIO bij Altana Digital Currency Fund, gaf in een reeks tweets verschillende voorspellingen over de cryptocurrency-markt voor 2020. Ze zei het volgende:

“Bitcoin benadert bijna 14.000 pre-halvering, dumpt bijna halverwege en test vervolgens ATH tegen het einde van het jaar.”

Digitalik

De volgende prijsverwachtingen kun je wel erg optimistisch noemen, maar iedereen mag natuurlijk zijn eigen visie hebben op de toekomst van Bitcoin. Wij zouden deze prijzen in ieder geval enorm omarmen!

Bron: Twitter

We schreven eerder al enkele artikelen over Bitcoin voorspellingen die gedaan werden voor het jaar 2020. Bekijk ze hieronder:

Support ons!

Vanaf nu is het mogelijk om ons via de Brave Browser een ’tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies? Je kunt het zien als een soort fooi die je doneert. Klik hier voor meer info.

Brave browser

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!