De ponzi-scheme die Cloud Token heet

Er zijn vandaag al een aantal berichten geschreven over dit topic, echter vinden wij het ook belangrijk om jullie te waarschuwen voor de scam die Cloud Token heet.

Wat is Cloud Token?

Cloud Token is een project wat in de zomer van dit jaar opgestart is. Het project belooft een hoog rendement op je investering, echter is dit NIET WAAR!

Als je investeert in dit project, belooft Cloud Token een maandelijks rendement van 6 tot 12 procent op je inleg. Daar zou je niks voor hoeven te doen, behalve je geld aan hen doneren. Ze adviseren ook om minimaal $500 te storten op de “slimme wallet” van Cloud Token. Vervolgens zou er een software aan de gang gaan voor je, genaamd Jarvis, die op basis van AI technologie zou werken. Dit zou ervoor zorgen dat je winst maakt via de handel die Jarvis voor uitvoert. Gegarandeerd geld zou je denken? Niets is minder waar.

Cloud Token doet eigenlijk hetzelfde als de bekende Plus Token scam. Bekijk de video even hieronder om een beter beeld te krijgen.

De klachten

Op dit moment zijn er veel klachten van mensen die in Cloud Token geïnvesteerd hebben. Zo zouden de investeerders en promotors geen commissies meer ontvangen van het project.

Promotors van het project zouden ook recht op een commissie hebben, echter zijn deze al geruime tijd niet meer uitbetaald. Als reden geeft het bedrijf de grootschalige update naar Cloud 2.0 aan.

Conclusie

Wij willen er niet teveel woorden aan vuil maken. Het is duidelijk dat Cloud Token een ponzi-scheme is. Ons advies? NIET IN INVESTEREN!!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!