Bitcoin koers

Ethereum wellicht verantwoordelijk voor Bitcoin daling

Bitcoin (BTC) heeft gisteren de belangrijkste ondersteuning van $7.000 verloren, na meer dan een week boven dit niveau te hebben gehandeld. Dit markeert de eerste periode van volatiliteit die de cryptocurrency-markt in weken heeft gezien en, als zodanig, kan dat betekenen dat er een grotere beweging (in neerwaartse richting) in de komende dagen plaats gaat vinden.

De munt daalde gisteren van $7.100 naar $6.820 in 15 minuten tijd. Datasite Skew Markets suggereert dat voor $40 miljoen aan BitMEX-longs werd geliquideerd.

De populaire handelaar in digitale activa, Hsaka, merkte op dat voorafgaand aan de val van Bitcoin, Ethereum (ETH) plotseling in letterlijke minuten met 3% daalde.

Er is een grote kans dat BTC de prijsactie van ETH gevolgd heeft, een trend die eerder is gezien in de recente geschiedenis van de cryptocurrency-markt.

Wat denken jullie.. was dit de reden van de Bitcoin daling?

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN