Ripple Verenigde Staten

Wetsvoorstel in Verenigde Staten benoemt Ripple’s XRP

Ripple’s XRP werd vermeld met betrekking tot grensoverschrijdende betalingssystemen in een wetsvoorstel in de Verenigde Staten.

Het document stelt voor om fondsen te beveiligen, die worden verzonden via de groeiende selectie van betalingskanalen, en omvat de activiteit van fintech-instellingen en betalingsverwerkers. Het betalingsnetwerk van Ripple werd genoemd als een van de technologieën op de betalingsmarkt.

Het document zegt het volgende over Ripple:

“De voortdurende groei en uitbreiding van partnerschappen van virtuele valutabedrijven, zoals Ripple, die zowel een betalingsberichtenplatform bieden ter ondersteuning van grensoverschrijdende geldoverdrachten als een eigen virtuele valuta, XRP, die kan worden gebruikt om de afwikkeling van die overdrachten te bewerkstelligen.”

Ripple werd ook genoemd in verband met een systeem dat exact kon voorspellen welke middelen zouden worden ontvangen:

“Het Bureau is ook van mening dat een uitgebreidere toepassing van het gpi-product van SWIFT of het productenpakket van Ripple banken en kredietverstrekkers in staat kunnen stellen het exacte definitieve bedrag te weten dat ontvangers van overboekingen zullen ontvangen, voordat de overboeking verzonden wordt.”

Het document vermeldt niet specifiek andere betalingsplatforms of blockchains, en XRP is omschreven als een “digitaal actief met een uniek overmakingssysteem”.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN