Dusk Network Review

DUSK koers analyse door CryptoNL Trading Advice

De altcoin die we deze week gaan behandelen is DUSK. Vanaf halverweg augustus zit DUSK al in een downtrend, gaan we die binnenkort breken of gaan we verder door naar beneden? We gaan het eens bekijken op de diverse timeframes wat we kunnen gaan verwachten.

Tijdens het schrijven van deze analyse hangt de koers rond de 0.00000600 sats.

Daggrafiek

Bron: TradingView

Als we kijken naar de daily dan zien we duidelijk de downtrend waarbij telkens een LL (Lower Low) en LH (Lower High) wordt geprint.Tijdens pakjesavond kwam de sint nog een klein cadeautje brengen voor de DUSK holders met een bullish crossover van de ema8 en ema21 waarna de koers in twee dagen tijd bijna 40% is gestegen om vervolgens de correctie in te zetten. Wanneer we de fibonaci toepassen op de laatste move dan bevinden we ons momenteel in de ‘golden pocket zone’ van de fibonaci (0.65) level. Wanneer we hier een HL (Higher Low) printen zou dit de eerste tekenen kunnen zijn van een trendreversal. De ema8 zou dan hoogstwaarschijnlijk een bounce maken op de ema21.

Ook de RSI op de daily ziet er redelijk goed uit. We zijn het bearish gebied niet ingeweest en de RSI buigt langzaam al weer naar boven om de 50-lijn te kruisen. De ema12 ligt er nog wel boven als een soort van weerstand wanneer deze onder de RSI gaat liggen is dit een bullish signaal. We gaan eens verder inzoomen om een duidelijker beeld te krijgen van de koersverwachting.

4-uursgrafiek

Bron: TradingView

Op de 4H chart zien we dat het orderblock goed diend als support en zijn er net 3 white soldiers geprint. Dit is een bullish signaal. Tevens zien we dat de ema8 wil keren. Om enigszins bullish te worden op de 4H moeten we een candle close boven de ema8 gaan zien om vervolgens ook een bullish crossover te gaan krijgen. We zouden dan het bovenliggende orderblock welke confluence heeft met fibonaci level 0.5 gaan testen om eventueel een retest op de ema200 te zien. Echter is de kans ook aanwezig dat we direct door het orderblock gaan richting het volgende orderblock rond de koers van 0.00000694 want zoals je kan zien zit er een enorme leegte in het volume profile (rechts v/d chart)

Op de RSI is momenteel een zwakke bull divergentie te zien en lijkt de RSI de ema12 de komende uren bullish te gaan kruisen nog net onder de 50-lijn. De MFI (blauwe lijn bij de RSI) is gebounced op de 50-lijn en ziet er aardig goed uit. De MACD is momenteel aan het kruizen en de downtrend neemt af qua sterkte. Al met al redelijk bullish signalen voor DUSK en ga ik dadelijk zelf ook een positie innemen. Ik zal gaan inkopen tussen fibonaci level 0.618 en 0.65 met een SL rond de 5% en een target van 0.00000688 zou dit een RRR van 3 opleveren. Let op dit is geen financieel advies, ik deel alleen mijn bevinding en actie erop.

1-uurgrafiek

Bron: TradingView

Kijken we op de 1H dan geeft di teen bevestiging van mijn eerdere bevindingen. Er ontstaat compressie en de ema’s zijn bezig bullish te crossen. De ema55 (groen) diend mometeel nog als weerstand maar verwacht ik vandaag nog wel een flip van naar support. De RSI heeft ook een bounce op de ema12 laten zien en zit boven de 50-lijn en de MFI gaat als een raket omhoog!

Wil jij ook kennis opdoen van het maken van een technische analyse? Dan nodigen we je van harte uit in ons Telegram kanaal (https://t.me/CryptoNL_Trading) . Vergeet ook niet mee te doen met onze eindejaarsactie op Twitter. (https://twitter.com/MrCoingrats/status/1205364203772616704)

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN