Binance lanceert Bitcoin Futures applicatie voor iOS

Binance heeft gisteren aangekondigd dat het nu ook Bitcoin (BTC) futures trading op iOS apparaten ondersteunt. Dit volgens een blogpost die op 9 december gepubliceerd werd.

De beurs stelt nu gebruikers met een iOS apparaat in staat om Bitcoin- en Ethereum (ETH) -futurescontracten te verhandelen via de nieuw uitgebrachte applicatie. Het nieuws komt nadat Binance in oktober 2019 futureshandel op zijn Android-app lanceerde.

Volgens het bedrijf kunnen gebruikers van de applicatie nu BTC / USDT-contracten verhandelen met een hefboom tot 125x, terwijl ETH / USDT-contracten een limiet hebben van 50x.

Dagelijks handelsvolume van meer dan $2,7 miljard

Sinds Binance in september 2019 is begonnen met het uitrollen van Bitcoin-futureshandel, zou het dagelijkse handelsvolume op het Binance Futures-platform naar verluidt meer dan 370.000 BTC hebben bereikt. Het blogbericht luidt:

“Binnen de eerste twee maanden van haar activiteiten bereikte Binance Futures een dagelijks handelsvolume (ATH) aller tijden van meer dan 370.000 BTC (op dat moment ongeveer $2,7 miljard USD).”

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!