cryptocurrency wetgeving

Binance helpt Oekraïne met opstellen cryptocurrency wetgeving

De bekende cryptocurrency exchange Binance, gaat een partnerschap aan met de Oekraïense autoriteiten. Het doel is om te helpen bij het opstellen van een nieuwe wetgeving voor cryptocurrencies. Dit werd bekendgemaakt in een persbericht op 6 november.

Binance heeft een memorandum van overeenstemming (MoU) ondertekend met het ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne. Er zal een gezamenlijke werkgroep opgericht worden om toekomstige crypto-regelgeving en de oprichting van een markt voor cryptocurrencies te bespreken.

Het ministerie werd opgericht in september om toezicht te houden op de overgang van Oekraïne naar een digitale economie en online overheidsdiensten.

CEO Changpeng Zhao (CZ) bevestigde het nieuws op Twitter en zei het volgende:

“Wat een fijn gevoel om aan deze discussies deel te kunnen nemen. Een echte verandering ten opzichte van enkele jaren geleden.”

Vicepremier Mykhailo Fedorov benadrukte dat Oekraïne eindelijk in een situatie terecht is gekomen waarin de uitvoerende macht, wetgevende autoriteiten en de markt, tot een akkoord zijn gekomen over de regulering van de cryptocurrency-markt in Oekraïne. Hij voegde hieraan toe:

“Eindelijk bevindt Oekraïne zich in een situatie waarin de uitvoerende macht, de wetgevende autoriteiten en de markt inzicht hebben verkregen in de regulering van de Oekraïense cryptocurrency markt.”

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN