Circle K

Luxe autofabrikant gaat Bitcoin accepteren

De in Californië gevestigde fabrikant van luxe elektrische auto’s, genaamd Karma Automotive, is begonnen met het accepteren van Bitcoin als betaalmiddel in één van zijn winkels in Newport Beach. Dit volgens een persbericht van het bedrijf die op 15 oktober geplaatst werd.

De Chinese Wanxiang Group kocht de activa van Karma van Fisker Automotive in 2014 voor $149,2 miljoen. Het begon met het bouwen van zijn vlaggenschip Revero-voertuig in 2016, waarvan het nieuwe model voor meer dan $135.000 te koop is. De Revero kan naar verluidt 60 kilometer reizen, voordat hij moet worden opgeladen.

Karma Newport Beach stelt klanten nu in staat om in Bitcoin (BTC) te betalen voor nieuwe voertuigaankopen en aanverwante diensten.

Karma CEO, Lance Zhou, zei het volgende:

“We openen ons platform om te dienen als testcase om theoretische blockchain-toepassingen te helpen om deze om te zetten naar praktisch gebruik. De winkel van Karma zal onze inspanningen ondersteunen om de opkomende technologie te bewijzen en het nieuwste VVIP-aanbod aan te bieden, door Bitcoin te accepteren.”

Eerder deze week plaatsten wij al een bericht waarin duidelijk werd dat BMW, Honda, General Motors, Renault en Ford volgende maand gaan beginnen met het testen van een blockchain-auto-identificatie en betalingssysteem in de Verenigde Staten.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN