Bitcoin

Bitcoin is totaal anders dan Libra volgens David Marcus

David Marcus, CEO van Facebook’s aankomende cryptocurrency wallet Calibra, zei dat hij een fan is van Bitcoin (BTC). Dit meldde hij in een Squawk Box interview op 16 oktober

Marcus gaf in het interview aan dat hij BTC sinds 2012 volgt en het gelijk aan digitaal goud beschouwt.

Co-host Joe Kernen vroeg tijdens het interview aan Marcus of hij Bitcoin of andere cryptocurrencies bezit. Marcus ging hier niet direct op in, maar gaf wel aan dat hij een grote fan van is de belangrijkste cryptocurrency .

“Ik ben een grote fan van Bitcoin en zie het als digitaal goud, maar wel totaal anders dan Libra.”

Terwijl hij Bitcoin als digitaal goud behandelde, benadrukte Marcus dat het Libra-project een cryptocurrency wil creëren die schaalbaar is en een lage volatiliteit heeft. Hij gaf aan dat het project juist geen diensten wil aanbieden zoals BTC waarvan de volatiliteit erg hoog is. Hij voegde hier het volgende aan toe:

“Als er een stabiele, laag volatiele en schaalbare versie van Bitcoin was die we vandaag konden gebruiken, zou mijn leven zoveel eenvoudiger zijn.”

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN