BIS Innovation Hub

VAE toezichthouder vraagt om feedback voor crypto regulering

De Securities and Commodities Authority (SCA) van de Verenigde Arabische Emiraten (UAE), heeft een conceptversie met reglementen voor crypto-activa gepubliceerd. Dit meldde een officiële verklaring op 15 oktober.

De SCA zal volgens de verklaring feedback van verschillende partijen verzamelen tot 29 oktober. Vervolgens zal de definitieve conceptversie met betrekking tot wetgeving voor de crypto industrie worden bekendgemaakt.

“Er zijn heel wat partijen die hun meningen mogen geven, waaronder partijen die betrokken zijn in de crypto-industrie, inclusief investeerders, brokers, onderzoekers, media en anderen. Al deze partijen worden uitgenodigd om hun feedback te geven.”

Zoals vermeld in de verklaring, bestaat het ontwerp uit 28 delen die alle aspecten van de crypto industrie in de VAE zullen dekken. Dit zijn onder andere voorwaarden voor het beveiliging- en bewaarbeleid, maatregelen ter bescherming van investeerders en de bestrijding van financiële misdrijven.

Zodra het reglement is geïmplementeerd, kunnen partijen de SCA’s om advies vragen over een specifiek deel van de industrie en wettelijke vereisten.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN