Circle K

Bitstamp verstuurde bijna $1 miljard aan BTC voor $4 fee

De CEO van cryptocurrency exchange Bitstamp heeft het nut van Bitcoin (BTC) benadrukt, nadat fondsen ter waarde van bijna $1 miljard verstuurd werden voor minder dan $4 aan fees. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph verscheen.

Volgens info van BitInfoCharts werd er op 14 oktober een transactie door Bitstamp gedaan van ruim 100.000 BTC. Deze fondsen werden overgedragen naar Xapo en voor deze transactie werd slechts 0,0234 BTC aan transactiekosten betaald.

Bron: BitInfoCharts

Nejc Kodrics, CEO van Bitstamp, gaf aan dat de fondsen werden “overgemaakt in een enkele transactie voor de prijs van een kop koffie.”

Toen de eerste transactie plaatsvond, merkten andere commentatoren op hoe gemakkelijk het was om Bitcoin te gebruiken voor enorme vermogensoverdrachten, zonder de goedkeuring van de overheid of tussenpersonen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN