Bitcoin koers

Bitcoin zal de wereld veranderen volgens Tim Draper

Bitcoin optimist, Tim Draper, heeft aangegeven dat Bitcoin (BTC) in combinatie met andere technologieën de manier waarop overheden wereldwijd opereren zal veranderen. Dit werd gemeld in een Medium bericht.

Tim Draper noemt Bitcoin “de start-up valuta”. Hij prijst zijn decentralisatie en grenzeloze karakter. Daarnaast zegt hij dat BTC de wereld samenbrengt.

“Met Bitcoin en de decentralisatie die met BTC wordt geleverd, zijn geografische grenzen minder relevant geworden. We zijn niet langer overgeleverd aan dictators om de wereldeconomie te laten groeien. Op de lange termijn geloof ik dat we met betrekking tot het bedrijfsleven en de economie meer dan ooit één wereld zijn.”

Draper beschrijft ook het idee van een wereldwijde ziektekostenverzekering. Deze zullen effectiever en efficiënter zijn dan het huidige aanbod. De premies worden betaald in BTC en derest worden opgeslagen in een smart contract. Vervolgens wordt het gecontroleerd door kunstmatige intelligentie. Hij voegde hieraan toe:

“Bitcoin bracht een paar fundamentele technologieën met zich mee die onze transformatie van een verdeelde planeet naar een wereldwijde kunnen versnellen.”

Laatst schreven we een artikel waarin Tim Draper aangeeft dat hij verwacht dat BTC de $250.000 zal aantikken.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN