Ripple Verenigde Staten

Bank of America heeft wellicht Ripple specialist aangenomen

De op één na grootste bank van de Verenigde Staten, Bank of America (BoA), heeft, naar verluidt, een nieuwe medewerker aangenomen om Ripple te implementeren.

De bank had eerder een vacature openstaan voor de functie ‘treasury product manager‘. Sinds vandaag is deze vacature niet meer open voor sollicitanten en hierdoor lijkt het dat zij de functie gevuld hebben.

De functiebeschrijving was als volgt:

“Deze rol leidt het productbeheerteam voor het Ripple-project, een gedecentraliseerde oplossing op basis van grootboektechnologie voor grensoverschrijdende betalingen die aan GTS-klanten zal worden aangeboden.

De werknemer zal verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van productstrategie en groei, het toezicht houden op de dagelijkse productbeheerroutines en het toezicht op de ontwikkeling van nieuwe initiatieven die resulteren in een innovatief en zeer concurrerend productaanbod.”

De kandidaat voor treasury-productmanager moet ondertussen ervaring hebben in de betalingssector, maar kennis van cryptocurrency is geen specifieke vereiste, aldus de publicatie.

Deze stap suggereert dat de Bank of America zich aansluit bij het toenemende aantal banken dat Ripple in de gaten houdt.

In een eerder bericht van november 2018, werd al duidelijk dat de Bank of America een patent had verkregen voor een systeem voor het opslaan van cryptocurrency bezittingen van klanten.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN