Bitcoin Nieuws

7% van de Bitcoin supply ($10 miljard) staat op beurzen

Volgens een tweet van het Twitter-account, The Token Analyst, staat bijna 7% van de totale Bitcoin (BTC) supply op 8 beurs wallets. Dit komt bijna neer op $10 miljard.

In de bovenstaande tweet is duidelijk te zien dat het aantal BTC op wallets van beurzen toe aan het nemen is. Het Twitter-account, dat realtime en historische blockchain-gegevens biedt, schat dat er momenteel bijna 1,2 miljoen munten in de portefeuilles van acht grote beurzen bewaard worden.

Een bijbehorende grafiek laat zien dat Huobi Group het meeste Bitcoin beheert. Binance en BitMEX vechten om de tweede plaats.

Een andere tweet van hetzelfde account tweette vandaag het volgende:

Dit laat zien hoeveel Ethereum er binnen gekomen is bij elke exchange en hoeveel er uit is gegaan. Opmerkelijk is dat Binance ruim $24 miljoen aan Ethereum (ETH) binnenkreeg en er maar $12 miljoen uit is gegaan.

Vorige maand schreven wij al een artikel dat ging over het feit dat het aantal BTC adressen, met minimaal $100.000,- aan BTC, een recordhoogte bereikt had.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN