crypto

Sacramento Kings in NBA belonen fans met crypto token

De Sacramento Kings is het eerste basketbalteam dat uitkomt in de NBA en een crypto token ontwikkelt om fans te kunnen belonen. Dit meldde CoinDesk op 7 oktober.

Sacramento Kings CTO Ryan Montoya zei het volgende tegen CoinDesk:

“Fans kunnen tokens krijgen en in hun wallet stoppen en het allemaal op het blockchain platform ervaren.”

Het token zal de naam Kings Token krijgen en is ook te gebruiken op een gok-platform. De nieuwe crypto token zal op de ethereum blockchain gebouwd worden. Momenteel bevindt de ontwikkeling zich nog in de testfase. De verwachting is echter dat de token op 25 oktober gelanceerd gaat worden.

“De bedoeling is dat fans in de toekomst ook beloningen kunnen verdienen door te eten in restaurants in de buurt. Daarnaast willen we fans belonen die op tijd komen voor de basketbalwedstrijd. Dit is pas massale adoptie, zei Ginzburg.

De Sacramento Kings waren er al erg vroeg bij. Zo accepteerden ze in 2014, als eerste NBA team, in hun stadion Bitcoin (BTC).

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN