VET

VeChain (VET) koers update door Cryptorob (6-10)

VET/BTC 3D Chart

Tradingview

VET/BTC laat hier een bullish divergence zien. Dit is een bullish signaal naar de markt dat een coin (meestal) op een punt staat om een reversal te maken. Ik kon niet echt een sterk patroon zoals een falling wedge van deze chart maken. VET heeft praktisch na zijn launch op Binance (na de omschakeling van VEN naar VET) alleen maar rood laten zien op een paar stijgingen na.

Deze stijgingen eindigde altijd in een verdere voorzetting van de downtrend. Dit geldt voor vele altcoins.

Tradingview

Als we verder inzoomen zien we op de 12H chart ook een bullish divergence. Ook zie ik een inversed head and shoulder patroon. Dit patroon is ook bottom/reversal patroon wat na een uitbraak kan zorgen voor een forse reversal.

Betekent dit dat we de ‘echte’ bodem bereikt hebben nu?

Ik denk zelf nog van niet. Ik als trader bekijk de charts van dag tot dag als ik in een positie zit en anticipeer op wat er gebeurd. Ik zie leuke uptrends op sommige alts alleen het volume valt zeer tegen op veel coins. Er is niet altijd volume nodig voor een sterke uptrend alleen zonder volume zie je heel vaak wat we nu ook zien, dat altcoins die flink gestegen zijn direct weer flink inzakken.

Tradingview

Hoe benader ik VET/BTC nu verder? 

Wanneer VET de resistance zone of neckline van de IH&S doorbreekt verwacht ik een flink volume en een flinke koersbeweging van minimaal 10-15%. 

Als dit gebeurd zou de voorspelling kloppen en zou vanaf de vorige ‘swing high’ een ‘dead cat bounce’ zeer goed mogelijk zijn. Een dead cat bounce is een bounce vanaf een bodem naar het 0.382 fibonacci retracement niveau. Deze kun je zien op de grafiek.

Heel toevallig valt dit niveau samen met een weerstand op de chart. Twee keer zoveel reden om daar wat winst van je positie te nemen.

Telegram

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die Cryptorob maakt? Join dan meteen zijn telegram kanaal door hier te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN