Elon Musk

Wat zegt crypto Twitter over Bitcoin?

We zijn er weer! We hebben een nieuwe week achter de rug en we gaan weer kijken naar de meest opmerkelijke opmerkingen over ‘s werelds grootste cryptocurrency.

@CryptoMichNL (42,3k volgers)

We beginnen deze week met een tweetal tweets van CryptoMichaël.

In de eerste tweet geeft Michaël aan dat Bitcoin de weerstand op $8.400 niet kon breken en dat Bitcoin er niet sterk uitziet. Daarnaast geeft hij aan dat zijn koopzone bijna bereikt is en dat er niet veel interessants gebeurd, aangezien de Bitcoin koers vastzit in de range.

Vandaag reageerde hij op zijn eigen tweet met het volgende:

“Target long zone is bereikt. Kleine wick erin en een bounce omhoog.

Het zou me verbazen als we hier plotseling een val naar $7.700 maken, over het algemeen is een nieuwe hertest van $8.400 te verwachten en mogelijk $8.800.”

@cryptounfolded (2k volgers)

Een andere opmerkelijke tweet is de bovenstaande. In deze chart is te zien dat de tweets over Bitcoin een nieuwe all-time-low bereikt hebben. Dit betekent dat de interesse vanuit het grote publiek momenteel, net als de prijs volatiliteit, op een laag pitje staat.

@business (5,6mln volgers)

Bloomberg wist ook een interessante tweet te plaatsen. Uit de bovenstaande gegevens blijkt dat de meest gebruikte cryptocurrency momenteel Tether is. Niet geheel verrassend, echter toch wel iets om over na te denken.

@CryptoWelson (17,5k volgers)

https://twitter.com/CryptoWelson/status/1179988164376715264

CryptoWelson plaatst een interessante Bitcoin koers update. Hij geeft het volgende aan:

“Bitcoin Update: er is een mogelijk death cross op de dagelijkse chart, die (als het uitkomt) kan leiden tot een nieuwe bear-markt en een enorme crash.

Het is cruciaal dat BTC boven 200 MA uitbreekt voor een voortdurende bull-markt!”

Zorg dat je alle bovenstaande Twitter accounts even volgt, mits je geïnteresseerd bent in hun content!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN