Electroneum

Electroneum als betaalmiddel voor mobiele data in Turkije

In Turkije kunnen 41.000 Electroneum (ETN) gebruikers nu met Electroneum betalen om hun mobiele data aan te vullen. Dit meldde todaysgazette op 29 september.

Het project is gevestigd in het Verenigd Koningkrijk en richt zich op mobiele gebruikers. Ze noemen het ook wel de mobiele cryptovaluta. Het doel van Electroneum is om blockchain zo toegankelijk mogelijk te maken voor nieuwelingen.

Crypto gebruikers kunnen dus vanaf nu de mobiele app van Electroneum gebruiken en direct hun mobiele data aanvullen. Dit kan zodra je aangesloten bent bij één van de volgende providers: Turkcell, Vodafone en Turk Telekom.

Turkije blijft een cryptovriendelijk land en de drie mobiele netwerkaanbieders hebben samen een gebruikersbestand van ongeveer 80 miljoen. Zodra de acceptatie van crypto blijft groeien, kan de nieuwe cryptodienst in het land uitbarsten.

Richard Ells, CEO van Electroneum zei het volgende:

“Deze ontwikkeling wordt door ons gezien als een enorme stap vooruit. Het is de eerste keer dat gebruikers ETN kunnen gebruiken om hun mobiele data aan te vullen.”

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN