TRON

TRON komt met nieuw plan voor proof-of-stake mechanisme

CEO van Tron, Justin Sun, heeft bekendgemaakt een nieuw plan te hebben voor het TRON (TRX) proof-of-stake mechanisme. Dit meldde hij op 21 september in verschillende Tweets.

In zijn Twitter berichten benadrukte Sun vier belangrijke ontwikkelingen in het nieuwe plan voor het proof-of-stake mechanisme van TRON. In het bijzonder zullen de ontwikkelingen zich richten op de middelen voor het verdelen van staking inkomsten.

Sun maakte bekend dat de onderneming “een eerlijke, gedecentraliseerde verdeling van de staking inkomsten” zal overwegen om de gebruikersparticipatie en betrokkenheid bij de staking van spelers uit de branche, zoals exchanges, wallets en partners, te vergroten.

Om de gemeenschap aan te moedigen actiever te zijn en te zorgen voor een robuuster economisch netwerksysteem, is Tron ook van plan om de stake ratio in het netwerk te vergroten en onnodige dividend transacties te verminderen. Sun vervolgde:

“TRON Partner Staking & Stembeloning: voor elk blok ontvangen de 127 nodes waarop het meest gestemd is TRX-beloningen. Dit is geheel in verhouding tot de stemmen die ze krijgen. De totale beloning voor één blok is 160 TRX. We hebben de manier waarop gebruikers rendement kunnen halen via staking geoptimaliseerd.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN