Blockchain

Deloitte gaat Bitcoin accepteren in kantine

Big Four-accountantskantoor Deloitte maakt het mogelijk dat zijn personeel met Bitcoin kan betalen voor eten in de kantine. Dit volgens een artikel dat op dinsdag 17 september op de Luxembourg Times verscheen.

Deloitte voert een test uit onder zijn werknemers, waardoor zij in staat gesteld worden om door middel van een mobiele BTC-wallet te betalen in de kantine. Deze test voert de organisatie uit om te “zien hoe de auditgigant de cryptocurrency kan gebruiken.”

Partner van de adviesafdeling van het bedrijf Laurent Collet gaf commentaar op het project:

“We vinden het goed om onze medewerkers deze nieuwe technologie te laten beoordelen.”

Collet gaf echter ook aan dat er geen plannen zijn om klanten, in de nabije toekomst, in Bitcoin te laten betalen. De concurrent van Deloitte, PwC Luxembourg, gaat echter vanaf 1 oktober wél Bitcoin betalingen accepteren.

Collet legde uit dat de prioriteit van Deloitte is om blockchain te gebruiken in haar fondsbeheeractiviteiten om transacties te verwerken, niet om betalingen in Bitcoin te verrichten. Dit omdat blockchain het verplaatsen van fondsen zou versnellen, audits eenvoudiger zou maken en tussenpersonen overbodig zou maken. Hij concludeerde:

“Dit is waar we onze aandacht nu op richten, om deze nieuwe technologie te koppelen aan de behoeften van de Luxemburgse industrie.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN