Bitcoin koers

Tim Draper’s Bitcoin koers voorspelling van $250.000 te conservatief

Bitcoin optimist, Tim Draper, denkt nu dat zijn eerdere Bitcoin koers voorspelling van $250.000 in 2020, wellicht te conservatief is. Dit volgens een artikel dat op maandag 16 september op Cointelegraph geplaatst werd.

Draper gaf in een interview, op 13 september met crypto-nieuwsnetwerk Blocktv, aan dat hij voorspeld dat de spoedige massale wereldwijde acceptatie de Bitcoin koers omhoog zal drukken.

Draper verklaarde in het interview:

“$250.000 betekent dat Bitcoin dan een marktaandeel van ongeveer 5% zou hebben in de valutawereld en ik denk dat dat misschien de kracht van Bitcoin onderschat.”

Volgens Draper geven mensen tot nu toe nog steeds de voorkeur aan fiat-geld boven Bitcoin omdat fiat-geld een gemakkelijkere optie lijkt te zijn om te betalen voor diensten. Hij betoogde dat het gebrek aan gebruiksgemak van Bitcoin de belangrijkste belemmering is voor massale acceptatie, en beweerde dat “ontwikkelaars het niet voor iedereen gemakkelijk genoeg hebben gemaakt om Bitcoin te gebruiken.”

Hij verwacht echter dat mensen uiteindelijk voor Bitcoin zullen kiezen, omdat fiat-valuta’s onderhevig zijn aan politieke invloed vanwege het gecentraliseerde karakter en ze in waarde zullen dalen als gevolg van een natuurlijk inflatiecijfer. Hij herhaalde ook zijn standpunt dat Argentinië een geweldige markt voor Bitcoin zal zijn omdat een aantal lokale ondernemers de hun fortuin in lokale fiat-valuta verliezen als gevolg van valutamanipulatie en devaluatie.

Toch, zelfs in landen zoals de Verenigde Staten, zullen mensen over het algemeen een valuta willen die vertrouwd en gedecentraliseerd is, boven een valuta die wordt beheerd door entiteiten zoals de Federal Reserve.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN