Bitcoin nieuws

Wat zegt crypto Twitter over Bitcoin?

Het is weer zo ver! Het wekelijkse segment (Wat zegt crypto Twitter over Bitcoin?) is er weer. We gaan deze week weer kijken naar de meest opmerkelijke opmerkingen over de grootste cryptocurrency.

@CZ_Binance (428k volgers)

CZ de welbekende CEO van ‘s werelds grootste exchange, Binance. Hij reageerde op het nieuws wat gisteren ook op onze website geplaatst is, namelijk dat het BTC logo op de shirts van Watford FC te zien zal zijn.

“Slimme zet van Sportsbet.io. Als ze hun eigen logo zouden gebruiken, zou ik niet voor ze retweeten. Het is gewoon verbazingwekkend hoe ver een munt [Bitcoin] kan komen, zonder een marketingteam.”

Dit was echter niet het enige wat de CEO van Binance vandaag tweette:

“Hashrate toename betekent dat meer miners in BTC investeren, ze zijn bullish. Weet je wat volgt?”

In deze tweet refereert hij naar de stijgende hash snelheid die BTC weet neer te zetten. Zo hebben wij deze week al een artikel geplaatst over het feit dat BTC wederom zijn vorige record verbroken had.

@Rhythmtrader (35,5k volgers)

Rhythm tweette een interessante chart, waarin te zien was wat de Bitcoin koers, van de afgelopen jaren, op 3 september was. Zo is elk jaar, behalve in 2015, een mooie stijging te zien. Wat denken jullie wat 3 september 2020 de koers zal zijn?

@Toprolling (136 volgers)

Deze kleine twitteraar liet ons een interessante chart zien met betrekking tot de Bitcoin koers en de aankomende halvering. Zo is te zien dat de all-time-highs altijd ná de halvering gerealiseerd werd.

@CryptoMichNL (41,9k volgers)

Dit is niet echt Bitcoin nieuws, echter tweette onze eigen CryptoMichaël vandaag iets over de algehele markt + een Ethereum analyse.

“De groene box houdt stand. Het $BTC-paar hangt rond het volgende niveau van potentiële ondersteuning. De algemene markt is triest en beweegt zijwaarts, zonder volume.”

Zorg dat je alle bovenstaande Twitter accounts even volgt, mits je geïnteresseerd bent in hun content!

Ben je benieuwd naar de volledige analyse van CryptoMichaël? Klik dan hier! Of wil je die van G-Cryptotargets lezen? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN