Blockchain apparaten

Blockchain apparaten markt zal enorme groei doorstaan

De blockchain apparaten markt zal naar verwachting met 20,5% stijgen met een samengestelde jaarlijkse groeisnelheid tegen 2024. Dit kwam als uitslag naar voren na een onderzoek door MarketsandMarkets.

MarketsandMarkets bracht op 12 september een verslag uit genaamd “Blockchain Devices Market per type (Blockchain Smartphones, Crypto Hardware Wallets, Crypto ATMs, POS Devices, en anderen), Connectiviteit (bedraad en draadloos), Applicatie (persoonlijk en zakelijk) en geografie – Wereldwijde voorspelling tot 2024.”

De onderneming suggereerde dat de blockchain apparaten markt de komende jaren een stijging van 42,5% met een samengestelde jaarlijkse groeisnelheid zal zien. In 2024 zullen we $1.285 miljoen bereiken. Het volume van de markt in 2019 was $218 miljoen.

Factoren die de markt kunnen beïnvloeden

MarketsandMarkets noemde de belangrijkste factoren die de groei van de markt kunnen beïnvloeden, waaronder de toenemende acceptatie van blockchain-technologie in sectoren zoals retail- en supply chain management, ontwikkeling van risicokapitaalfinanciering en groeiende marktkapitalisatie voor cryptocurrency en initiële muntaanbiedingen.

Volgens het verslag zal het missen van duidelijke regelgeving en compatibiliteit en een gebrek aan bewustzijn de markt voor blockchain apparaten tegenwerken.

Blockchain-gebaseerde apparaten die draadloze connectiviteit gebruiken voor gegevensoverdracht waaronder blockchain-smartphones en crypto-hardwarewallets zullen naar verwachting de meeste groei tijdens de voorspellingsperiode registreren. Ze zullen echter gepaard gaan met blockchain-gateways en vooraf geconfigureerde apparaten die worden gebruikt in de bank-, overheids-, automobiel-, telecommunicatie- en andere industrieën.

Noord-Amerika aan kop

In termen van geografie zal Noord-Amerika de wereld leiden in de marktontwikkeling van blockchain apparaten, zegt het rapport:

“Noord-Amerika domineert de wereldmarkt, omdat de regio een early adopter is van blockchain-apparaten. Bovendien zijn verschillende leveranciers van blockchain apparaten gevestigd in deze regio, wat bijdraagt aan de groei van de markt voor blockchain apparaten in Noord-Amerika.”

Source: MarketsandMarkets report

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN