Bitcoin Nieuws

Bakkt vereist $3.9K aanbetaling op Bitcoin Futures-contracten

Bakkt heeft de eerste stortingen van klanten om margintrading mogelijk te maken op hun Bitcoin-futuresproducten officieel bekendgemaakt. Dit werd gemeld in een bericht van ICE Futures US.

ICE Futures US is de daadwerkelijke futures-beurs waar de contracten van Bakkt op verhandeld worden. De exchange kondigde tevens de initiële hedge- en speculatieve vereisten voor klanten aan, evenals de maandelijkse rente-add-ons.

De initiële margevereisten zijn het bedrag aan activa (onderpand) dat moet worden toegezegd om een positie te openen.

Volgens de aankondiging van dinsdag dienen klanten een aanbetaling te doen van $3.900 voor zowel de dagelijkse als maandelijkse futurescontracten van Bakkt als eerste afdekking. De speculatieve initiële vereisten zullen iets hoger zijn, elk $4.290.

John Todaro, directeur onderzoek bij TradeBlock, zei het volgende tegen CoinDesk:

“Speculatieve vereisten zijn voor de accounts die speculeren op de prijsbeweging van Bitcoin via futures-contracten. De CFTC en andere regulerende instanties hebben regels om futuresmarkten te beschermen tegen buitensporige speculatie, wat kan leiden tot afwijkende prijsschommelingen, volatiliteit, enz.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN