NASDAQ

NASDAQ list DeFi Index voor blockchain markten

EXANTE, een wereldwijd bemiddelingsbureau, heeft bekendgemaakt dat een nieuwe decentralized finance (DeFi) index nu is gestroomlijnd voor blockchainmarkten. De index, Defix, heeft onder meer projecten als Amoveo, 0x, Augur alsmede een handvol andere bekende projecten zoals MakerDAO.

Defix Logo

Zowel speculanten als toeschouwers kunnen de Defix index bekijken welke nu genoteerd staat door NASDAQ onder de ticker DEFX, een afkorting voor ‘Decentralized Finance Index.’ Zack Hess, de belangrijkste onwikkelaar voor Amoveo, zei het dat hij blij is vanwege de grotere aandacht die geschonken wordt aan decentralized finance projecten en dat hij iedereen toegang wil geven tot moderne financiële instrumenten.

In de toekomst zullen consumenten de mogelijkheid hebben om te investeren in de index met behulp van een Defix fonds, waarmee zij toegang krijgen tot decentralized finance blockchain projecten via een veilig, financieel geaccrediteerd agentschap. Het Defix fonds wordt beschikbaar gesteld op het EXANTE platform.

Je kan nu de performance van de index bijhouden op TradingView.

Eerdere crypto fondsen

In 2012 kwam Exante’s Bitcoin fonds vrij, en werd het door Bloomberg aangemerkt als meest winstgevende hedge fund ooit. Tot op heden heeft dit fonds record-brekende winsten opgeleverd met een totaal investeringsrendement van 70,000% sinds oprichting.

Naast het Bitcoin fonds heeft de firma tevens het XAI fonds opgericht, waarmee investeerders toegang werd verleend tot een mandvol verschillende alternatieve cryptovaluta. Tot het XAI fonds behoorden onder meer top performers als Ethereum, Litecoin en Monero, welke toprendementen hebben gegenereerd voor vroegtijdige investeerders.

Lees eerdere geschreven artikelen van ons over NASDAQ:

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN