Binance.Charity

Binance Charity accepteert crypto-donaties voor orkaan Dorian

Binance Charity, de dochteronderneming van de grote cryptocurrency-exchange Binance, is een campagne begonnen om slachtoffers van orkaan Dorian te helpen. Dit meldde hun website op 5 september.

Het doel is om voedsel en hulp te leveren aan orkaanslachtoffers via lokale organisaties in getroffen gebieden. Hierbij zal de onderneming cryptocurrency-donaties accepteren.

Op de campagnewebsite van Binance Charity kun je doneren in Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) en XRP. Momenteel heeft de campagne 0.5619 BTC ≈ 5820.35 USD opgehaald. De opbrengsten zijn nog niet vrijgegeven.

Volgens Binance Charity worden de donaties en eventuele uitbetalingen vastgelegd op een blockchain, waardoor het proces transparanter wordt. Naast het vragen van de blockchain- en cryptogemeenschappen om donaties, heeft Binance Charity ook gevraagd om aanbevelingen om hulpverlening sneller en effectiever te maken.

Orkaan Dorian is begonnen op de Bahamas en vervolgde zijn weg richting de Amerikaanse kust. Nu is Dorian zo ver dat hij zelfs Canada heeft bereikt. Ongeveer 400.000 mensen zitten zonder voedsel en anderen hebben directe hulp nodig, terwijl 13.000 huizen op de Bahama’s ernstig beschadigd of vernietigd zijn.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN