japan

MERJ Exchange gaat eerste IPO voor beveiligingstokens ter wereld houden

De op de Seychellen gevestigde MERJ Exchange is van plan om hun aandelen, via een partnership met blockchain-dienstverlener Globacap, naar Europa te distribueren. Dit volgens een persbericht van Globacap die op donderdag 29 augustus geplaatst werd.

Het persbericht onthult dat MERJ nu hun eerste openbare aanbieding (IPO) aan het plannen is, om zo het bedrijfsvermogen te verdelen.

De CEO van MERJ, Edmond Tuohy, zei het volgende:

“We zullen de eerste entiteit ter wereld zijn die een eerste openbare aanbieding van beveiligingstokens gaat houden. Voor dit baanbrekende evenement is het van essentieel belang om een ​​partner aan boord te hebben met de juiste technologie, systemen en aanpak, om de betekenis van deze mijlpaal te begrijpen. Globacap is één van de leiders die in deze ruimte echt presteert en die goed aansluit bij ons.”

Globacap was naar verluidt het eerste bedrijf dat vorig jaar, onder toezicht van de Financial Conduct Authority uit het VK, beveiligingstokens uitgaf.

De IPO staat gepland voor volgende maand. Zij gaan in totaal 16% van het aandelenkapitaal van het bedrijf aanbieden. 8,7 miljoen van de aandelen van MERJ worden momenteel bewaard op de Seychellen-exchange.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN