WIkipedia

Wikipedia sluit zich aan bij Brave browser

Eén van de meest bezochte websites wereldwijd en gratis online encyclopedie, Wikipedia, is als een geverifieerde uitgever toegetreden tot het Brave platform. Wikipedia kan nu tips en donaties accepteren in Basic Attention Tokens. Dit meldde Brave browser op 28 augustus 2019.

Brave browser

Brave biedt gebruikers de mogelijkheid om een soort fooi te doneren. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat je een artikel leuk vindt of erg betrokken bent bij de community. Op deze manier kun je dus je waardering laten blijken.

Brave gebruikers kunnen vanaf nu simpel BAT bijdragen aan Wikipedia met het geïntegreerde Brave Rewards systeem in de Brave browser. Je kunt ervoor kiezen om eenmalige of terugkerende maandelijkse donaties te doen.

Brendan Eich, CEO en mede-oprichter van Brave zei het volgende:

“We zijn verheugd om Wikipedia te verwelkomen als een Brave geverifieerde uitgever en om het rechtstreeks te verbinden met Brave gebruikers voor automatische en anonieme donaties.”

Wikipedia

Wikipedia is opgericht in 2001 en is ongetwijfeld een populaire website. De website wordt bewerkt en geverifieerd door vrijwilligers over de hele wereld. Wikipedia wordt aangeboden in 300 talen met in totaal meer dan 50 miljoen artikelen.

Downloaden

Wil je de Brave browser downloaden? Klik dan hier!

Brave browser
Brave Browser

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN