Bitcoin advertenties

Rijkste Fransman Arnault investeert via België in cryptomunten

Volgens De Tijd heeft Bernard Arnault, bekend van luxeconcern LVMH, een Belgische financiële vennootschap Abesix Belgique opgericht om te handelen in cryptomunten, zoals Bitcoin, Ripple en Ethereum.

De Franse miljardair, met een geschat vermogen van 68 miljard euro, maakte zijn fortuin als CEO van het concern boven luxeproducten zoals Moët & Chandon, Louis Vuitton en Hennessy.

Samen met de jonge Brusselse ondernemer Emmanuel Wouters wil hij actief zijn in de aan-en verkoop en het advies geven over cryptomunten. Wat ze precies van plan zijn is nog onduidelijk en zelf hebben ze nog geen verdere informatie willen geven over het doel van de organisatie.

Eerder dit jaar was de organisatie van Bernard, LVMH, al in het nieuws vanwege het feit dat zij zich voor zouden bereiden om een ​​blockchain platform te lanceren om de echtheid van luxe goederen aan te kunnen tonen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN