Crypto Nieuws

Button Wallet lanceert testservice voor Telegram Open Network (TON)

Wallet provider Button Wallet lanceert een gratis testservice op het Telegram Open Network (TON). Hiermee doen zij een poging om de algemene acceptatie van cryptocurrency onder de 300 miljoen gebruikers van Telegram te stimuleren.

Gratis gram tokens

Forbes meldde op 26 augustus dat de applicatie 6.6 testnet gram tokens weggeeft aan alle gebruikers die de portemonnee activeren. Gram is de eigen cryptocurrency van het TON blockchain-platform van Telegram.

Alex Safonov, mede-oprichter en CEO van Button Wallet, zegt dat de gram token give-away de acceptatie aan zal moedigen door gebruikers een praktische ervaring te bieden om digitale activa te gebruiken, zonder risico’s. Hij zei:

“Het grootste obstakel van cryptocurrency is massa adoptie. Wat we hebben gecreëerd zal mensen helpen gemakkelijk te werken met cryptocurrency, zonder echt geld te hoeven gebruiken.”

Massa adoptie stimuleren

Safonov verwijst verder naar de “heisa die ontstond rond Facebook’s plannen met Libra”. Volgens hem blijft de algemene acceptatie van de massa achter, zonder dat gebruikers een concrete ervaring hebben gehad met het gebruik van cryptocurrencies.

De Chief Operations Officer van Button Wallet, Rachel McCrary, beweerde ook dat er “gemeenschappelijke angst is rond cryptocurrencies, die het voorkomt dat sommige mensen nieuwe gebruikers worden.”

Bug bij Telegram

Zoals Forbes al schrijft, net wanneer Button Wallet zijn testdiensten lanceerde, kwamen er berichten naar buiten dat er een technische bug gevonden is op Telegram. Deze bug zorgt ervoor dat de groepsboodschappen van Telegram uit kunnen lekken.

De zogenaamde bug heeft bezorgdheid gecreëerd bij pro-democratie activisten en Telegram-gebruikers in Hong Kong, die vrezen dat deze kwestie hen aan de Chinese autoriteiten zou kunnen blootstellen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN