Bitcoin beloningen

Bitcoin app Lolli werkt samen met grote Amerikaanse dierenwinkelketen

Lolli, een app waarmee je als gebruiker Bitcoin (BTC) -beloningen ontvangt wanneer je winkelt bij één van de partners, werkt samen met de grote Amerikaanse dierenwinkel Petco. Dit meldde Lolli in een officiële blogpost op 23 augustus.

Lolli-gebruikers kunnen tot 3,5% satoshis (sats) terugkrijgen bij iedere aankoop via Petco.com. Daarnaast kun je een forse 5.000 SAT-betaling verdienen voor het delen van een foto van je hond met de reactie van de samenwerking.

Petco is de op één na grootste retailer van huisdierproducten in de Verenigde Staten. Het beheert bijna 20% van de markt volgens gegevens van Statista.

Matt Senter, CTO en mede-oprichter van Lolli, zei het volgende over de samenwerking:

“We zijn verheugd om samen te werken met Petco en onze gebruikers de mogelijkheid te bieden om bitcoin te verdienen voor de zorg voor hun harige vrienden. Voedsel, speelgoed en traktaties voor huisdieren zijn terugkerende kosten. Nu kunnen onze gebruikers uitkijken naar Bitcoin-beloningen voor het verzorgen van hun huisdieren, voornamelijk honden.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN