Bitcoin Frank Muller

Bitcoin’s gerealiseerde marktkapitalisatie bereikt de $100 miljard

Het Bitcoin (BTC) -netwerk heeft deze week een nieuwe mijlpaal bereikt omtrent de gerealiseerde marktkapitalisatie. Dit volgens de data van Coinmetrics.io van zondag 25 augustus en volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph geplaatst werd.

Een alternatieve berekening

De gerealiseerde marktkapitalisatie, een alternatieve berekening van Bitcoins marktkapitalisatie, bevindt zich nu op recordhoogten.

Berekend op basis van de prijs waarvoor elke Bitcoin voor het laatst werd verhandeld, rekening houdend met de grootte van elke transactie, bereikte Bitcoin zondag de $100 miljard.

Bron: Coinmetrics.io

De prestatie is maar één in een reeks van bijna constante verbroken records voor Bitcoin, die recent recordhoogtes heeft verbroken op gebieden zoals hash-snelheid en dagelijkse handelsvolumes.

Zoals crypto-pioneer Nick Szabo op Twitter aangegeven heeft, komt de gerealiseerde marktkapitalisatie samen met de laagste volatiliteit sinds 2012. Hij zei:

“De langetermijngrafiek weerspiegelt de superieure diepe veiligheid, wereldwijde naadloosheid en monetaire degelijkheid van Bitcoin.”

Altcoins lijden

Tegelijkertijd blijft de druk op altcoins echter toenemen. Zoals gegevens van Coinmetrics bevestigden, verloren de meeste grote tokens dit jaar aanzienlijk ten opzichte van Bitcoin.

Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC), Stellar (XLM) en Ether (ETH) noteerden de ergste dalingen, terwijl Binance Coin (BNB) zijn investeerders blij gemaakt heeft. De interne token van Binance is sinds augustus 2018 met 44% gestegen ten opzichte van Bitcoin.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN