Bitcoin witwassen

Man uit VS pleit schuldig voor witwassen van $25 miljoen Bitcoins

In Los Angeles heeft een man het runnen van een $25 miljoen witwasplan Bitcoin (BTC) toegegeven. Daarnaast is hij ook beschuldigd voor de verkoop van methamfetamine. Dit meldde U.S. News op 23 augustus.

De vijfentwintig-jarige Kunal Kalra werd vrijdag aangeklaagd en volgens het rapport kon hij veroordeeld worden tot levenslang in de gevangenis. Het witwasplan heeft voor de persoon in kwestie ernstige gevolgen.

Autoriteiten stellen dat Kalra van 2015 tot 2017 een onderneming runde dat dollars inwisselde voor Bitcoins. Hij gaf aan dat hij prijsafspraken had met drugsdealers en andere criminelen.

Undercover agent

Volgens het rapport verkocht Kalra twee pond meth aan een undercover wetshandhavingsagent. Daarnaast wordt hij ook geconfronteerd met witwaskosten in Texas. Deze aanklacht werd eerder deze maand tegen hem ingediend.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN