Bitcoin

Bitcoin beloningen bij Postmates aankopen

Het bezorgen van voedsel krijgt een positieve wending voor de gebruikers van het Bitcoin-beloningsplatform Lolli.

Postmates

Woensdag heeft de start-up bekendgemaakt dat het gaat samenwerken met bezorgservice Postmates. De populaire app is de nieuwste partner voor het beloningsprogramma van Lolli. Postmates exploiteert koeriers die goederen lokaal afleveren. Het bedrijf zag de afgelopen 30 dagen alleen al 2.094.920 downloads volgens Crunchbase. Dit meldde CoinDesk op 21 augustus.

Postmates is gelanceerd in september 2019 met eerst een investeringsronde van $2,35 miljoen. Lolli heeft deze zomer een reeks nieuwe partners toegevoegd, waaronder de nationale supermarktketen Safeway en Hotels.com. Lolli claimt meer dan 750 online retailpartners te hebben, waaronder Walmart en Sephora.

Lolli geeft aan dat ongeveer 40 procent van zijn gebruikers nieuw zijn in de cryptocurrency.

Bitcoin adoptie

In een gesprek met CoinDesk zegt mede-oprichter en CEO van Lolli Alex Adelman dat Lolli zich blijft inzetten om Bitcoin meer mainstream te maken.

Dit is een nieuwe stap in de richting van de algemene acceptatie van Bitcoin, aangezien Postmates dagelijks wordt gebruikt door mensen in de VS,” zei Adelman. “Een van de doelstellingen van Lolli om Bitcoin onderdeel te maken van het dagelijkse leven van mensen. Onze samenwerking met Postmates bereikt dit.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN