Ripple Verenigde Staten

Ripple geeft meer dan $265 miljoen aan startup

De Amerikaanse Fintech-organisatie Ripple heeft donderdag aangekondigd dat zij $4 miljoen investeert heeft in Coil. Dit volgens een bericht dat vandaag op CoinDesk verscheen.

Coil is een startup die zich concentreert op de verwerking van in-browser betalingen. Het project staat onder de leiding van de voormalige Ripple CTO, Stefan Thomas.

Xpring kondigde donderdag ook aan dat het een Coil XRP-subsidie ​​(van ongeveer $265 miljoen) aan Coil gaf voor hulp bij het opbouwen van een community van “makers, consumenten en strategische partners”, aldus een persbericht. De XRP die aan Coil gegeven is komt rechtstreeks uit “Ripple’s balans van XRP”.

Voor het Coil-platform dienen abonnees $5 per maand te betalen, zodat wanneer gebruikers content van een Coil-compatibele websites consumeren, de contentmakers automatisch betaald kunnen worden.

Stefan Thomas zei het volgende tegen CoinDesk:

“Onze droom is dat je één abonnement krijgt en op het hele web kunt surfen en de makers die je leuk vindt kunt ondersteunen, zonder advertenties of paywalls.

Sommige van onze beste makers verdienen al duizenden dollars per maand.”

Voorlopig zijn de makers van content echter nog schaars.

Mocht je door dit bericht zin hebben om te doneren, dan kan je ons ook steunen door via je Brave browser BAT te doneren. Klik hier voor meer informatie.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN