Bithumb

Bitholic Nu Bithumb Singapore in nieuwe uitbreiding door Zuid-Koreaans Bithumb

De in Singapore gevestigde cryptocurrency-exchange Bitholic heeft zijn naam deze maand veranderd in Bithumb Singapore. De naam Bithumb is erg bekend geworden door zijn cryptocurrency exchange in Zuid-Korea. Dit meldde Lokale media Nieuws1 Korea op 8 augustus.

Volgens het verslag maakt de naamswijziging deel uit van een overzeese uitbreiding. Het verslag merkt echter op dat de aandelenstructuur van Bithumb onbekend blijft.

Volgens de aankondiging vond de naamswijziging van de cryptocurrency exchange ergens deze maand plaats. Bovendien bevestigde een Bithumb-functionaris in gesprek met de Lokale media dat “Bitholic van plan is een muntenhandel te starten onder de naam Bithumb Singapore.”

Het verslag geeft ook aan dat BitHolic wordt vertegenwoordigd door Park Jung-hoon, blijkbaar een voormalig directeur van het Bithumb Strategic Planning Office.

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN