Bitcoin.com

Bitcoin.com krijgt nieuwe CEO en Roger Ver wordt voorzitter

Stefan Rust heeft Roger Ver vervangen als CEO van Bitcoin.com. Ex-CEO en Bitcoin Cash-leider Ver is nu de uitvoerend voorzitter van Bitcoin.com. Dit meldde news.bitcoin op 2 augustus.

Rust kwam 6 maanden geleden in dienst van Bitcoin.com als Global Head of Corporate and Business. Voordat hij hier aan de slag ging richtte hij Exicon op. Een platform dat zich richt op marketingautomatisering.

Roger Ver was sinds 2016 CEO. Ver en Rust zijn van plan om Bitcoin.com samen te leiden. Meestal werken voorzitters alleen in en toezichthoudende rol voor de financiën en de leiding van het bedrijf. Informatie over de nieuwe rol van de voormalige CEO in het bedrijf is echter niet bekendgemaakt.

“Ik ben enthousiast om de rol van CEO te vervullen. Samen kunnen we het geweldige team en het merk van Bitcoin.com naar een nieuwe hoogte brengen. Het word een wilde rit, dus mis het niet!” 

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: CoinDesk

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN