Apple nieuws

Verboden om crypto te kopen met Apple Card

Volgens de voorwaarden van de Apple Card het niet toegestaan om ​​cryptocurrencies te kopen met de aankomende creditcardservice van het bedrijf. Dit volgens een artikel dat op zaterdag 3 augustus geplaatst werd op Cointelegraph.

De Amerikaanse technologiegigant brengt de Apple Card uit in samenwerking met Goldman Sachs als onderdeel van een breder bedrijfsplan om meer inkomsten te genereren via serviceaanbiedingen.

Volgens de website van Apple staat de Apple Card deze zomer gepland om gelanceerd te worden. De kaart wordt aangeboden, op iPhones, via de digitale Wallet-app en via een, door Goldman Sachs uitgegeven, consumentencreditcard gemaakt van titanium.

Volgens de klantenovereenkomst van de kaart vallen cryptocurrency-aankopen onder de noemer contante voorschotten of geldachtige transacties:

“Cashvoorschot en contante equivalenten betekent: elk voorschot in contanten en andere geldachtige transacties, inclusief aankopen van contante equivalenten zoals reischeques, vreemde valuta of cryptocurrencies; geld orders; peer-to-peer transfers, bankoverschrijvingen of soortgelijke contante transacties; loten, casino-chips (fysiek of digitaal), weddenschappen op racebanen of soortgelijke goktransacties.”

De gebruikersovereenkomst zegt vervolgens dat contante voorschotten, en cash equivalenten, één van de vele verboden activiteiten met de Apple Card zijn, wat betekent dat het kopen van crypto met de kaart verboden is.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN