Bitcoin mijlpaal

Bitcoin betalingen prioriteit voor Norwegian Air

Bitcoin (BTC) betalingen zullen dit jaar wellicht geïmplementeerd worden bij de low-cost luchtvaartmaatschappij Norwegian Air van Noorwegen. De mede-oprichters hebben namelijk een datum vastgesteld voor het openen van hun eigen cryptocurrency-exchange. Dit meldde de lokale krant Dagens Næringsliv op 23 juli.

Volgens de krant is de Kjos-familie van plan in augustus handel te drijven op hun NBX-exchange.

De publicatie breidde zich dan ook snel uit naar de buurlanden. De Kjos familie, die een grote hoeveelheid Bitcoin bezit, zullen naar verwachting cryptocurrency integreren in de betalingsopties van Norwegian Air. Lars Ola Kjos, heeft een bedrag van € 400.000 ($446.000) in Bitcoin geïnvesteerd.

De bevestiging van de plannen kwam van Stig A. Kjos-Mathisen, die NBX zal leiden en die lid is van het bestuur van NBK Holdings, de grootste aandeelhouder van Noorwegen. Volgens Dagens Næringsliv, Kjos-Mathisen:

“Eerst wordt de handelplaats gelanceerd. Daarna zal NBX een betaaloplossing voor de luchtvaartmaatschappij ontwikkelen zodat klanten kunnen betalen met virtuele valuta.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN