HPB - CryptoBenelux

Met trots presenteren wij de nieuwe HPB website

Cryptofans opgelet! Met trots mogen wij de nieuwe website van High Perfomance Blockchain aan jullie presenteren. Een gloednieuwe website waar de afgelopen tijd keihard aan gewerkt is. Het team heeft er alles aan gedaan om een mooie website neer te zetten. We kunnen jullie alvast meegeven dat het ze zeker is gelukt!

Kan je niet wachten om een kijkje te nemen, klik dan hier! (Vergeet niet rechtsboven op ‘lang’ te klikken, want dan krijg je de website in het Engels)

Wat is High Performance Blockchain?

HPB is een nieuwe blockchain hardware- en software-architectuur, gericht op het realiseren van de prestatieverbetering van dApps. HPB heeft een permissionless blockchain-architectuur die een op maat gemaakte open source hardware, de Blockchain Offload Engine (BOE), combineert met High Performance blockchain-software. Als je je herinnert hoe ASIC-miners de mining van BTC veranderden of hoe GPU’s de gokindustrie veranderden, zul je waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het creëren van een speciale hardware een heel logische stap is voor de hele industrie. Zelfs de snelheid van het internet was enorm toegenomen dankzij hardwarevorderingen zoals ADSL of glasvezel. HPB is de eerste speler op de markt die met succes hardware heeft ontworpen en gefabriceerd die speciaal is ontwikkeld om de transactiesnelheid van blockchain te verbeteren. Wil je meer te weten komen over HPB? Klik dan hier en lees meteen onze coin review!

Bekijk hieronder de social media kanalen van HPB:
HPB Telegram
HPB Twitter
HPB Youtube
HPB Medium

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN