Bitcoin mining

Chinese politie ontdekt grootschalige Bitcoin ‘mining farm’

De politie in Oost-China heeft een Bitcoin mining operatie ontdekt naar aanleiding van een grote hoeveelheid aan lokaal elektriciteitsverbruik. Dit meldde de nieuwssite TheGuardian.

De politie nam ruim 4000 mining apparaten in beslag en beweerde dat de mining ‘farm’ bijna 20 miljoen yuan ($3 miljoen) aan elektriciteit heeft verbruikt. De onderzoekers stuitten al snel op de elektriciteitsdiefstal van een lokale bron.

“Het gaat om de grootste hoeveelheid aan elektriciteit die tot nu toe is gestolen en ontdekt door Jiangsu sinds de oprichting van het nieuwe China.”

Meer dan twintig verdachten

De autoriteiten zijn in eerste instantie ingelicht door een lokaal elektriciteitsbedrijf, die abnormaal elektriciteitsverbruik meldde. De onderzoekers gaan nu aan de slag met alle bruikbare tips, informatie en de personen die zijn opgepakt tijdens deze specifieke mining operatie. De politie heeft ondertussen alle ‘verplichte maatregelen’ genomen tegen meer dan twintig verdachten.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN