Bitcoin

John McAfee verdedigt Bitcoin na Trump’s uitlatingen

President van Amerika, Donald Trump, heeft zich de afgelopen dagen via Twitter negatief uitgelaten over Bitcoin en andere cryptocurrencies. De bekende crypto-evangelist, John McAfee, is het hier niet mee eens en dit laat hij blijken via een reeks tweets.

De crypto-evangelist heeft de uitspraken van de Amerikaanse president over het gebruik van digitale valuta voor criminele activiteiten, belachelijk gemaakt.

Terwijl McAfee hier met geldige punten komt, is de cybersecurity-goeroe vrij open over de Amerikaanse wetgeving. Hij beweert dat hij op dit moment op de vlucht is voor de IRS. McAfee geeft ook toe dat hij drugs heeft gekocht en andere illegale diensten heeft aangeschaft met Bitcoin en cryptocurrency.

We hebben in ieder geval al een voorgevoel over het eerste argument dat Trump zou maken, wanneer hij ooit in een politiek debat tegenover McAfee komt te staan.

Heb je ons artikel gemist met de uitlatingen van Donald Trump? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN